Seminar interactiv „Zborul VFR in FIR Bucuresti”

Seminar interactiv „Zborul VFR in FIR Bucuresti”

Publicat de Vivi Vlad in Anunturi 10 feb. 2015

Pe 16 Februarie 2015, ora 18h30,  AOPA Romania organizeaza impreuna cu RATCA – Asociatia Controlorilor de Trafic Aerian din Romania –  seminarul interactiv „Zborul VFR in FIR Bucuresti”.

Evenimentul va marca doua premiere. Este primul eveniment din linia noua de actiuni AOPA Romania prin care se urmareste organizarea de intalniri periodice in care membri Asociatiei sa poata dezbate impreuna cu invitatii teme de interes pentru aviatia generala din Romania. Tot acest eveniment reprezinta prima actiune comuna intre cele doua Asociatii – AOPA si RATCA – menit sa cimenteze parteneriatul dintre ele si sa dea substanta pe termen lung unei colaboarari pe care o consideram mai mult decat benefica pentru comunitatea zburatorilor din Romania.

Locul intalnirii este la „Sala Aurel Vlaicu” din cadrul Muzeului Aviatiei din Baneasa, Bucuresti. Multumim pe aceasta cale domnului Comandor Adrian Ilie pentru amabilitatea cu care a raspuns solicitarii noastre.

Se vor discuta impreuna cu colegii de la consolele de dirjare probemele aparute in practica zborului VFR in FIR Bucuresti atat din partea pilotilor cat si din partea controlorilor de trafic. Va fi un moment foarte bun sa ne cunoastem cu cei cu care comunicam in fonie, si fiecare dintre noi sa stie ce informatii sunt relevante, ce drepturi si obligatii avem. Un alt subiect de interes va fi si discutia despre „129.4 MHz – Bucuresti Informare” – reguli de folosire, drepturi si obligatii.

La eveniment membri AOPA Romania pot veni insotiti de invitati cu singura conditie ca acestia sa fie tot piloti sau proprietari de aeronava ca sa putem pastra discutiile la un nivel constructiv.

Va rugam sa confirmati prezenta prin email la secretariat at aopa.ro sau  telefonic 0741573059 Elena Iancu, 0744622244 Andrei Zincenco pana cel tarziu 13. Februarie 2015, ora 18h.

Va asteptam!

Mai multe informatii despre AOPA Romania – www.aopa.ro

Mai multe informatii despre RATCA Romania – www.ratca.ro

Pentru detalii si inscrieri participanti RATCA office@ratca sau la telefon: 0722593580 – Vivi Vlad­